Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@11:16:52 GMT

چگونه به شرکت طراحی سایت اطمینان کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۱۰۸۹۹

چگونه به شرکت طراحی سایت اطمینان کنیم؟

امروزه تمامی کسب و کارهای معتبری که قصد دارند به برند مهمی در حوزه کاری خود تبدیل شوند به دنبال شرکت طراحی سایت هستند. یکی از شرکت های معتبری که در این زمینه فعالیت می کند شرکت ایران سایت است و به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های طراحی سایت تهران شناخته شده است!

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ایران سایت، اکنون ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که چگونه می توانیم به شرکت طراحی سایت اعتماد کنیم؟! آیا راهکار ویژه ای برای اینکار وجود دارد؟! پاسخ به این سوال مثبت است! سیگنال هایی وجود دارند که شما با توجه به آنها می توانید شرکت های معتبر را پیدا کنید و کار طراحی سایت خود را به آنها بسپارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهکارهای ویژه برای شناخت شرکت های معتبر در زمینه طراحی وب سایت!

طراحی وب سایت یکی از هوشمندانه ترین کارهایی است که تمامی کسب و کارها باید مد نظر خود قرار دهند. در واقع، شما، به عنوان فردی که صاحب برندی است، می توانید با راه اندازی وب سایت خود در دید مشتریان بالقوه قرار گیرید و این موضوع اهمیت بسیار زیادی در افزایش سود کسب و کار دارد. اما همانطور که طراحی سایت کار هوشمندانه ای است، یافتن شرکت معتبری که به تواند این کار را به بهترین شکل برای شما انجام دهد اهمیت بسیار ویژه ای دارد. برای متوجه شدن اینکه آیا شرکتی که می خواهد طراحی وب سایت انجام دهید معتبر است یا خیر به راهکارهایی که در ادامه مطرح می شوند توجه ویژه ای داشته باشید!

نمونه کارهای شرکت را ببینید!

شاید بتوان گفت یکی از بهترین روشهایی که به شما کمک می کند تا اعتبار شرکت طراحی سایت را متوجه شوید، نمونه کارهای شرکت است. در این زمینه یک قانون کلی وجود دارد: هر چقدر نمونه کارهای شرکت بیشتر باشد، تجربه آن شرکت بیشتر است و این موضوع می تواند قابل توجه باشد! به طور مثال، اگر به نمونه کارهای شرکت طراحی سایت تهران، ایران سایت، مراجعه کنید، هزاران نمونه کار را برای کسب و کارهای مختلف مشاهده می کنید. در نتیجه؛ این شرکت با تجربه های زیادی که در این زمینه دارد می تواند شما را به خواسته هایتان نزدیک کند!

به قیمت پیشنهادی توجه داشته باشید!

آیا شرکت طراحی سایت قیمت پیشنهادی را بسیار بالا می گوید یا پایین؟! این موضوع بسیار مهم است! بهتر است بدانید که قیمت بسیار بالا و یا قیمت بسیار پایین هرگز تضمین کننده کار شرکت طراحی سایت نیستند. اگر شرکتی که در این زمینه فعالیت دارد، شرکت معتبری باشد، قیمت معقولی را در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد دریافت می کند و این موضوع اعتبار آن کسب و کار را می رساند. به طور مثال، شرکت طراحی سایت تهران، ایران سایت، هرگز به مشتریانش قیمت بسیار پایین و یا بالا نمی دهد! همین امر نشان می‌دهد این شرکت تخصص زیادی دارد و قیمتش را با توجه به خدماتش تعیین می کند.

آیا شرکت طراحی سایت پروژه را به خوبی زمان بندی می کند؟

وقتی می خواهید برای راه اندازی سایت کاری خود به شرکت طراحی سایت مراجعه کنید، باید به پلن و یا برنامه ای که آن شرکت برای پروژه شما در نظر می گیرد توجه کنید و این موضوع نقش بسیار تعیین کننده ای در اعتبار آن شرکت دارد. شرکت های معتبر، مانند شرکت ایران سایت، پلن کاری خود را با توجه به انتظارات مشتری مشخص می کنند و در طی این مدت از مشتری می خواهند در جلساتی که به طور مکرر برگزار می شود شرکت کند. این موضوع نشان می دهد که آن شرکت به ترجیحات و سلیقه مشتری خود اهمیت می دهد و تلاش می کند کارهایش را بر طبق نظرات مشتریان پیش ببرد و این موضوع نشان دهنده اعتبار شرکت طراحی سایت است.

چگونه شرکت طراحی سایت تهران پیدا کنیم؟

اگر شما به دنبال انواع شرکت طراحی سایت تهران هستید، نیاز نیست که راه پر پیچ و خمی را بپیمایید تا بتوانید این شرکت ها را پیدا کنید. شما با یک جستجوی ساده در اینترنت می توانید لیست کاملی از این شرکت ها را پیدا کنید. همچنین، می توانید به پلت فورم های دیگری که در این زمینه فعالیت دارند سر بزنید و به دنبال انواع شرکت طراحی سایت تهران باشید. سپس، با توجه به روش هایی که در بالا ذکر شد اعتبار آن شرکت ها را مورد بررسی قرار دهید.

چرا نام ایران سایت در میان شرکت های معتبر طراحی سایت قرار دارد؟

با یک جستجو ساده در اینترنت متوجه می شود که شرکت ایران سایت یکی از شرکت های بسیار معتبر در این حوزه است! بهتر است بدانید که این شرکت نمونه کارهای بسیار زیادی دارد و سالیان زیادی است که تلاش کرده است با طراحی سایت های ویژه برای صاحبان کسب و کارها رضایت آنها را جلب کند. کسب و کارهای معتبر زیادی وجود دارند که راه اندازی سایت خود را به شرکت طراحی سایت ایران سایت سپرده اند و این موضوع افتخار بزرگی برای این شرکت به شمار می رود.

جمع بندی

تا بدینجا تلاش کردیم تا شما را با روش های اعتبارسنجی شرکت طراحی سایت آشنا کنیم. نمونه کارهای شرکت و پلنی که برای طراحی سایت ارائه می دهد می توانند نشان دهنده اعتبار آن شرکت باشند. همانطور که متوجه شدید یکی از شرکت های معتبر طراحی سایت تهران شرکت ایران سایت https://iransite.com است. اگر به دنبال راه اندازی سایت برای کسب و کار خود هستید، می توانید از خدمات ویژه این شرکت بهره مند شوید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران سایت طراحی سایت شرکت طراحی سایت تهران شرکت طراحی سایت شرکت های معتبر ایران سایت راه اندازی اعتبار آن نمونه کار کسب و کار آن شرکت وب سایت ویژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۰۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی درگذشت نیکاشاکرمی و گاف های گزارش شبکه بی‌بی‌سی | از«مهر بسیار محرمانه» که نیست تا ناجا به جای فراجا و ...

به گزارش همشهری آنلاین، بامداد امروز - سه شنبه - «سرویس جهانی بی‌بی‌سی» وابسته به دولت انگلیس با انتشار گزارشی مدعی دستیابی به «سند محرمانه»ای شد که قرار است نشان دهد نیکا شاکرمی - که خبر جان‌باختن او مصادف با ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ به رسانه‌ها راه یافت - چگونه جان خود را از دست داده و چه کسانی مسبب آن بوده‌اند؛ گزارشی که بررسی جزئیاتش ذهن مخاطب را دست‌کم با ابهاماتی جدید مواجه می‌کند و به آشکار شدن تناقض‌هایی در این روایت ختم می‌شود.

به گزارش ایسنا، بر اساس آنچه «گروه تحقیقاتی خبرگزاری دولتی بی‌بی‌سی» ابتدا به زبان انگلیسی - و سپس ترجمه‌ای از آن به فارسی - منتشر کرده، اسناد ادعایی این «امکان» را به بی‌بی‌سی داده‌ تا بتواند وضعیت نیکا شاکرمی از زمان حضور در تجمعات خیابانی تا «ناپدیدشدنش» را «بازسازی» کند؛ این گزارش با چنین جملاتی آغاز می‌شود تا از ابتدا وعده «پرده‌برداری» از پرونده جان‌باختن نیکا شاکرمی و ارائه «جزئیاتی تازه» از آن را به مخاطب داده باشد، اما چه پیش از آغاز «روایت» خود بر مبنای «اسناد» ادعایی، چه در میانه طرح آن و چه در پایان‌بندی، بارها ناچار به یادآوری این واقعیت می‌شود که نمی‌تواند از آنچه در «اسناد» ادعایی به آن‌ها پرداخته شده، «اطمینان ۱۰۰ درصدی» داشته باشد.

اعتراف شبکه BBC درباره ادعای تجاوز به نیکا شاکرمی + تصاویر | جزئیات ادعای این شبکه؛ تماس بی‌بی‌سی با یکی از افسران اطلاعات سپاه؟

این‌ در حالی است که جمله قبلی همین گزارش از اتکای نویسندگان انگلیسی‌زبان به شیوه‌ای نادر در حصول اطمینان از «واقعی‌» بودن «اسناد» اشاره دارد که طی آن «یک مأمور سابق اطلاعاتی ایران» برگه‌ها را از گزارش‌نویسان بی‌بی‌سی تحویل گرفته و مطابق آنچه در همان گزارش آمده، «با استفاده از یک کد رسمی که روزانه توسط مسئولان اطلاعاتی در ایران صادر می‌شود» از وجود چنین «اسنادی»، «مطمئن» شده است. شیوه‌ای که نه در آغاز و نه در انجامش، هیچ فکتی از وجود - و نه لزوماً افشای هویت - آن «مامور سابق اطلاعاتی» به دست می‌دهد و نه مشخص می‌کند استفاده از آن «کد رسمی روزانه» چگونه به حصول «اطمینان» از «واقعی» بودن «اسناد» ادعایی منجر شده است؟

پاسخ گزارش بی‌بی‌سی، «تماس تلفنی»! همان مامور سابق اطلاعاتی با آرشیو نیروی خود است «تا در مورد وجود چنین گزارشی مطمئن شود.» گزارش ادامه می‌دهد: «در پاسخ تأیید شد چنین گزارشی وجود دارد و بخشی از یک پرونده ۳۲۲ صفحه‌ای» درباره تجمعات خیابانی سال ۱۴۰۱ است. در عین حال عبارت یادشده در روایت بی‌بی‌سی تلویحاً یادآور می‌شود که به فرض وجود آن مامور سابق اطلاعاتی و به فرض پاسخگویی به چنین تماس تلفنی و اشاره به محتوای گزارشی که به گفته بی‌بی‌سی، مُهر «خیلی محرمانه» بر خود دارد، آنچه از آن سوی خط به مامور سابق اطلاعاتی گفته شده، وجود گزارشی در زمینه جان‌باختن نیکا شاکرمی است که خود، بخشی از یک پرونده چندصدصفحه‌ای درباره تجمعات خیابانی سال ۱۴۰۱ است، نه لزوماً محتوای آنچه درباره جان‌باختن نیکا شاکرمی در گزارش بی‌بی‌سی آمده و شاید از همین منظر است که نویسندگان گزارش در عین ادعای دریافت تایید وجود پرونده‌ای درباره حوادث تابستان و پاییز ۴۰۱، نمی‌توانند برخلاف «اطمینان‌دهی» ادعایی مامور اطلاعاتی سابق، از «صحت» این برگه‌ها «۱۰۰ درصد» مطمئن باشند.

در بخش دیگری از گزارش، نویسندگان به برقراری «تماس دیگری» از سوی آن «مامور سابق اطلاعاتی» با این نیرو اشاره می‌کنند که به «افشای هویت» یکی از ماموران انجامیده است! ادعایی که باورپذیری آن بیش از روند «حصول اطمینان» از واقعی‌بودن اسناد ادعایی محل مناقشه است. چطور می‌توان مدعی «افشای هویت» یک مامور اطلاعاتی شد که به ادعای گزارش بی‌بی‌سی در پرونده نیکا شاکرمی هم نقش داشته و چنین کشفی را به صرف تماس یک مامور اطلاعاتی سابق با این نیرو نسبت داد؟!

این پرسش‌ها که وجود توضیح یا پاسخی برای آن‌ها در چنین گزارش حساسیت‌برانگیزی لازم به نظر می‌رسد تا لااقل مخاطبان بی‌بی‌سی هم بتوانند از «واقعی» بودن این گزارش اطمینان حاصل کنند، در حالی مطرح است که نویسندگانش مدعی شده‌اند «برای کسب جزئیات لازم و تایید صحت اسناد چندین ماه‌ را به بررسی دقیق و مقابله و تطبیق جزئیات با منابع متعدد اختصاص» داده‌اند و البته آن‌طور که از متن گزارش پیداست به این نتیجه رسیده‌اند که خوانندگان گزارش صرفاً با کلی‌گویی نویسندگان آن به اطمینان کافی از صحت اسناد ادعایی دست خواهند یافت.

گزارش بی‌بی‌سی، ابهامات دیگری را هم به همراه دارد؛ از جمله اینکه نویسندگانش مدعی وجود «مهر بسیار محرمانه» در اسناد ادعایی شده‌اند اما در تصاویر منتشرشده در همین گزارش، نه چنین مهری بر صفحات دیده می‌شود و نه شیوه طبقه‌بندی آن مطابق با شیوه معمول طبقه‌بندی اسناد در نهادهاست. برخی کاربران در شبکه‌های اجتماعی نیز پس از انتشار این گزارش، به همین ابهامات اشاره کرده‌اند. وحید اشتری در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با انتشار رشته‌توئیتی، نوشته است: «مستند این مطلب یک نامه است که فاقد ابتدائیات مثل فونت رایج نامه‌های اداری است. نامه مهر خیلی محرمانه ندارد ولی آن بالا (بخش سربرگ) [عبارت] خیلی محرمانه را تایپ کرده‌اند. نکته مهمتر اینکه نمی‌شود نامه خیلی محرمانه باشد ولی تاریخ نداشته باشد. به کاربردن عباراتی مثل فلانی «اشعار داشته» است (ظاهراً به‌جای اظهار داشته است) یا «متهمه» احتمالاً برای متهمان زن که اصلاً در نامه‌های اداری و قضایی رایج نیست نشان‌دهنده همان مدعاست که سازندگان، قبل از این نامه، حداقل دو نامه اداری مشابه که در فضای مجازی پر است را ندیده بودند.» او ایرادات دیگری هم از فرم نامه می‌گیرد و تاکید می‌کند در حالی در سربرگ نامه، شعار سال ۱۴۰۱ دیده می‌شود که ناجا از سال ۱۴۰۰ به فراجا بدل شده و در تمامی سربرگ‌ها و مکاتبات رسمی از عنوان «فراجا» استفاده می‌شود، نه «ناجا».

وجود این ابهامات تا حدی در گزارش «بی‌بی‌سی آی» آشکار است که خود گزارش نیز در پاراگراف‌های پایانی به آن اعتراف کرده و یادآور شده: «در مواردی اسنادی که تحت عنوان سندهای رسمی مربوط به ایران در اینترنت منتشر شده‌اند جعلی از آب درآمدند. البته تشخیص بیشتر این اسناد ساختگی آسان است، با توجه به اینکه شکل ظاهری‌شان به اسناد رسمی شباهتی ندارد، مثلا سربرگ یا فاصله‌های غیرمعمول یا اشتباهات عمده دستورزبانی و املایی در آنها دیده می‌شود.به طور مثال بعضی از این اسناد با توجه به تاریخشان ممکن است حاوی آرم سازمانی یا نام اداره اشتباهی باشند. یکی دیگر از نشانه‌های مدارک جعلی ادبیات به کار گرفته شده در آنهاست که گاهی با شیوه خاص نگارش رسمی در ایران مطابقت ندارد.» و اسناد ادعایی بی‌بی‌سی نیز اغلب همین نشانه‌ها را با خود دارد!

کد خبر 848553 منبع: ایسنا برچسب‌ها اغتشاش تلویزیون بی بی سی خبر ویژه

دیگر خبرها

  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • (عکس) تصویری جذاب از انبار رنو در تهران در دهه ۵۰
  • شرکت هسل دیزاین
  • چگونگی درگذشت نیکاشاکرمی و گاف های گزارش شبکه بی‌بی‌سی | از«مهر بسیار محرمانه» که نیست تا ناجا به جای فراجا و ...
  • عوامل موثر بر قیمت طراحی سایت ۱۴۰۳
  • خبر مهم قالیباف درباره حقوق اردیبهشت بازنشستگان | درباره همسان‌سازی حقوق اطمینان می دهم که ...
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • اطمینان توخل: نمی‌دانم چطوری اما گنابری به رئال مادرید گل خواهد زد!
  • ادعای کاخ سفید؛ اسرائیل پذیرفته که قبل از حمله به رفح، نگرانی‌های آمریکا را در نظر بگیرد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد